Make the world a better place


Piet Geerts is de initiatiefnemer van de ontwikkeling van een circulaire keuken.

Begaan met de wereld en in de overtuiging iets aan haar grootste probleem ‘de klimaatcrisis’ te kunnen veranderen, is BlueKitchen tot de visie ‘Een keukenwereld creëren zonder afval’ gekomen.

Om deze visie uit te voeren gebruiken wij minder grondstoffen, werken we uitsluitend met gezonde materialen, produceren we keukens die langer meegaan en sluiten we de keten om hergebruik te garanderen.

Samen met partnerbedrijven ontwikkelen wij een duurzaam, modulair en circulair keukenconcept, waarbij de 3 elementen People, Planet & Profit op harmonieuze wijze worden gecombineerd.

Piet nam contact op met zijn oud-collega's Don Been en Alex de Kock met wie hij eerder succevolle concepten in de markt heeft gezet (Arenda, Alivra, Staete, Rentinfo). Samen vormen zij nu het team, die de circulaire keuken tot een succes gaan brengen.

Alex, Don en Piet willen met dit initiatief de wereld een stukje beter achter laten, niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor hun kleinkinderen en alle kleinkinderen van de wereld